Днес носителят на Оскар“ навършва 60 години! Кой е Брад Пит

...
Днес носителят на Оскар“ навършва 60 години! Кой е Брад Пит
Коментари Харесай

Честит рожден ден на най-секси актьора на нашето време - Брад Пит на 60!

Днес носителят на „ Оскар “ навършва 60 години!

Кой е Брад Пит в действителност?

Той е най-голямото дете от фамилията. Майка му е учителка, а татко му има компания за зеленчуци. Заедно се местят в Спрингфийлд, Мисури, където изминават и учебните му години в Кискапу Хайскуул. Детството му минало умерено: щастливо семейство, малко другари, само че доста излети, имало едно нещо, което го правело забавен – обожавал филмите! Брад бил изцяло захласнат от киното и постоянно намирал време да гледа някой филм, било той анимационен или сапунен сериал.

Учи счетоводство в университета в Мисури и напуща колежа два месеца преди да приключи, образованието му остава незавършено. Той отпътува с кола, която се споделя „ Run around Sue “, когато отпътува за Калифорния. За него стартира нов живот. Той е млад, упорит и има 5 $ в джоба си.

И всичко стартира малко по малко да се случва в живота му по верен метод.

С дребното спестени пари ходи на уроци по актьорско майсторство. Първата му роля е каубой във кино лентата „ Телма и Луиз “ през 1990 година, където младата звезда се появява на екрана единствено за 1 минута.

Не след дълго идва успехът с присъединяване му в „ A River Runs Through It “ и „ Интервю с върколак “ дружно с Том Круз, Крисчън Слейтър и Антонио Бандерас, което го изстрелва в описите на най-търсените актьори. Така стартира да неговият път към славата.

След присъединяване във филма „ Легенди за пристрастеността “ списание „ Пийпъл “ го афишира за „ най-красивия жив мъж “. В допълнение певицата Мелиса Евъридж заявява: „ Една нощ в компания на… Да кажем лесбийки, бяхме в бар, където момчета играеха баскетбол в басейна. Бяхме зяпнали Брад и всички се съгласихме, че той би могъл да промени женското схващане “. 

Той е бил женен за две от иконите на днешното кино - Дженифър Анистън и Анджелина Джоли . За страдание, и двата брака се разпадат. 
 Любовта на Брад Пит и Дженифър Анистън  Любовта на Брад Пит и Дженифър Анистън  Любовта на Брад Пит и Дженифър Анистън  Любовта на Брад Пит и Дженифър Анистън
Анджелина Джоли и Брад Пит се разделят през 2016 година , а след дълъг развой на договаряне за родителските права над своите шест деца те финилизираха публично развода си през 2020. 

Съдебният развой е комплициран и под напрежение, само че едно няма подозрение, че Брад и Анджелина желаят децата им да бъдат щастливи, получавайки поддръжка от двамата си родители, които да споделят взаимно родителство.
 Следа от любовта: най-хубавите фотоси на Брад и Анджелина, когато към момента се обичаха...  Следа от любовта: най-хубавите фотоси на Брад и Анджелина, когато към момента се обичаха...  Следа от любовта: най-хубавите фотоси на Брад и Анджелина, когато към момента се обичаха...  Следа от любовта: най-хубавите фотоси на Брад и Анджелина, когато към момента се обичаха...
2020 година беше изключително динамична и вълнуваща година за нашия звезден рожденик. Той завоюва „ Златен глобус “ и " Оскар " в категорията " Най-добър поддържащ артист " за ролята си на каскадьора Клиф Бут във филма „ Имало едно време в Холивуд “ на режисьора Куентин Тарантино. Напомняме, че това е първият му „ Оскар “ като артист, откакто през 2014 година получи приз на киноакадемията като продуцент на кино лентата „ 12 години в иго “. 



Няма да пропуснем и различен специфичен миг, който накара всички негови фенове да полудеят - предсказваха, че Брад Пит ще грабне статуетка от премиите на Гилдията на филмовите артисти, но никой не очакваше .

Въпреки тези блестящи достижения, артистът показа, че персоналният му живот е " злополучие ", а папараците го следват на всички места. От всичко, което се случва в персоналния живот на Брад Пит сега, има и нещо позитивно - от известно време той се радва на любовната му история на дизайнерката Инес де Рамон.
 Брад Пит и Дженифър Анистън на премиите на Гилдията на филмовите артисти  Брад Пит и Дженифър Анистън на премиите на Гилдията на филмовите артисти  Брад Пит и Дженифър Анистън на премиите на Гилдията на филмовите артисти  Брад Пит и Дженифър Анистън на премиите на Гилдията на филмовите артисти
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР